Fuite Poultry

Eigen voerproductie

Optimaal voeren

Het voer voor onze vleeskuiken wordt binnen onze Fuite Groep geproduceerd, hierdoor hebben wij goed zicht op wat de vleeskuikens opnemen. Alle grondstoffen worden regelmatig geanalyseerd, wat ervoor zorgt dat onze kuikens altijd optimaal worden voorzien van de beste voedingsstoffen.

Vitale kuikens

In al onze voeders wordt gebruik gemaakt van bio-actieve vetcomponenten, functionele vezels en enzymen voor een optimale darmgezondheid. Deze componenten zorgen voor vitale kuikens met een goed gewicht, resulterend in mals kippenvlees.

Voerprogramma’s van Gebrs. Fuite

Gebrs. Fuite biedt aan haar afnemers een uitgebreid aanbod pluimveevoeders, waardoor er altijd een passend voerprogramma is voor alle specifieke wensen. De pluimveespecialisten van Gebrs. Fuite staan altijd klaar voor het leveren van maatwerk in overleg met de bedrijfsadviseur.

Als onderdeel van de Fuite Groep hebben we nagenoeg alle kennis in eigen huis, het is ons streven om daarnaast ook de gehele keten in eigen beheer te krijgen. Zo leveren wij een bijdrage aan het duurzaam produceren van veilig en gezond voedsel.

Scroll naar boven